SGA-Consultancy

  • Twitter
  • Google Plus
  • Linked in
  • Facebook

Belastingadviseur

Functie: [Belastingadviseur] | Plaats: [Midden Limburg]

Bedrijf

De opdrachtgever is een aantrekkelijke werkgever. Hier wacht u een uitdagend terrein en krijgt u de mogelijkheden om alles uit uzelf te halen. Wetten en regels veranderen voortdurend. Vakinhoudelijk alert zijn én blijven is eerste vereiste voor een medewerker van deze opdrachtgever. Bovendien vraagt een goede dienstverlening aan de klanten veel van uw verantwoordelijkheidsgevoel. Als u tegelijkertijd enthousiast bent en graag het initiatief neemt, dan stellen zij daar het nodige tegenover. Zij bieden u de mogelijkheden om binnen een professionele sfeer door te groeien en uzelf continu te ontwikkelen. De werksfeer is prettig, doorgroeimogelijkheden zijn er volop.

Functie

Als fiscaal jurist heb je de medeverantwoordelijkheid voor de fiscaal-juridische dienstverlening aan uiteenlopende klanten, van familiebedrijven en MKB’ers tot middelgrote ondernemers. Nieuwe ontwikkelingen in wet- en regelgeving kun je adequaat vertalen naar onze klanten.
Bij ingewikkelde aangelegenheden ben jij de fiscalist die de essentie helder kunt verwoorden, zowel richting klanten als relatiebeheerders en andere Alfa collega’s. Die kunnen met elke fiscaal-juridische vraag bij je terecht. Je kunt goed sparren en met jouw expertise de dienstverlening aan onze klanten naar een hoger niveau tillen. Continu zit je bovenop de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied, die je bijhoudt via regelmatig contact met collega-adviseurs, jurisprudentie. Je verzorgt de fiscale review van opgemaakte jaarrekeningen, maakt overeenkomsten op en verricht juridische scans.
Met jouw kennis weet je het fiscaal-juridisch beleid van jouw kantoor goed vorm te geven en uit te bouwen. Naast het fiscaal recht ben je goed op de hoogte van het verbintenissenrecht en overige rechtsgebieden zoals huurrrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht.

Profiel

– Je hebt een diploma fiscaal recht en/of notarieel recht op WO-niveau.
– Je hebt 5 tot 10 jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie, het liefst aaneengesloten bij een werkgever.
– Je kunt snel problemen analyseren en oplossingen aandragen, vanuit een sterk klant- en servicegerichte instelling.
– Je vindt het geen bezwaar om vakgerichte cursussen en fiscale overlegvormen bij te wonen in het kader van permanente educatie.
– Je bent iemand die goed en gemakkelijk kan analyseren en adviseren, ook bij complexe materie.
– Omgaan met mensen, binnen en buiten het bedrijf, en commercieel gevoel zijn je niet vreemd.

Aanbod

Marktconforme beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Reageer direct via het formulier of neem contact op met SGA Consultancy via 0316-840485.