SGA-Consultancy

  • Twitter
  • Google Plus
  • Linked in
  • Facebook

Controleleider

Functie: [Controleleider] | Plaats: [Arnhem]

Bedrijf

De opdrachtgever is een middelgrote organisatie met vijf vestigingen in Midden-Nederland. In elke vestiging werken zo’n veertig medewerkers nauw samen. De meesten van hen zijn als accountant of als belastingadviseur betrokken bij de organisatie. Gedreven professionals met veel vaktechnische kennis en een gezonde dosis commerciële en sociale vaardigheden. De medewerkers hebben de juiste, actuele kennis, ieder op zijn eigen functiegebied. Het bedrijf biedt hen ruimte voor zelfontplooiing en opleiding. De opdrachtgever is een partner die denkt en handelt als een ondernemer. Immers, ze zijn zelf al ruim veertig jaar ondernemer. Zij weten wat er speelt in uw bedrijf en in uw markt en vinden het vanzelfsprekend om hands-on mee te werken en betrokken te zijn bij onze klanten. Ook de vennoten werken mee in de dagelijkse praktijkvoering. Samen werken we aan hetzelfde doel: het beste praktische resultaat voor de ondernemer.

Betrokken professionals

De professionals van het bedrijf staan naast u, soms zelfs letterlijk. Daarbij profiteert u van de grote synergie tussen accountancy, belastingadvies en bedrijfsjuridisch advies. Voor u de zekerheid dat zij uw ‘zaak’ van alle kanten beoordelen. Daarbij kijken ze verder dan cijfers alleen. Aspecten als personeelszaken, automatisering, communicatie, concurrentiepositie en marktontwikkelingen zijn minstens zo belangrijk.

Functie

Je bent inmiddels al een paar jaar bezig in het vak. Je kent je klanten maar je wilt ze eigenlijk meer begeleiden, dichter bij ze zitten. Je wilt niet alleen de cijfers goed op een rij hebben maar je wilt meer bieden. Een tevreden klant geeft jou ook plezier. Iets dat je samen deelt. Daarnaast wil je graag je opgedane kennis delen met je collega’s om samen nog verder te komen en je ambities te bereiken.
Als controleleider/teamleider werk je niet alleen uitvoerend maar ook adviserend. Je signaleert adviesmogelijkheden en levert samen met de relatiebeheerder een bijdrage aan de praktijkontwikkeling en verricht ondersteunende werkzaamheden.

Profiel

We zoeken een hands-on, meewerkend voorman die ook controlepraktijk werkzaamheden wil verrichten. Je bruist van de ambities, want bij ons heb je alle mogelijkheden om verder door te kunnen groeien. Je hebt een afgeronde opleiding SPD, HBO-BE/Accountancy, Universiteit en vanaf 4 jaar werkervaring of bent studerend voor RA. Je weegt benaderingen op toepasbaarheid en kan goed samenwerken. Je neemt moeilijke opdrachten over c.q. aan en handelt deze vlot af, en je kan anderen goed overtuigen van wat er gedaan moet worden.

Aanbod

De opdrachtgever biedt uitdagende en leerrijke werkomgeving en biedt uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Reageer direct via het formulier of neem contact op met SGA Consultancy via 0316-840485.