SGA-Consultancy

  • Twitter
  • Google Plus
  • Linked in
  • Facebook

Junior Consultant Innovatiesubsidies

Functie: [Junior Consultant Innovatiesubsidies] | Plaats: [Rotterdam]

Bedrijf: 

Opdrachtgever inventariseert de subsidiemogelijkheden voor bedrijven en formuleert samen met u een kansrijke aanvraag. Persoonlijke begeleiding gedurende het gehele traject, gedegen vakkennis en een professioneel netwerk zorgen voor het realiseren van het maximale subsidieresultaat.
Dankzij de actuele databank met alle Nederlandse en Europese subsidieregelingen in combinatie met de jarenlange ervaring op het gebied van subsidies zijn zij in staat om vrijblijvend een maatwerk subsidiescan voor uw bedrijf uit te voeren. De meerwaarde van het bedrijf ligt in de actuele subsidie kennis, opgebouwde ervaring en een persoonlijk netwerk bij subsidieverstrekkers. Hierdoor wordt de kans op én het bedrag van de subsidie vergroot.

Profiel

Als junior consultant adviseer je technische bedrijven inzake innovatiesubsidies om ze in staat te stellen risicovolle product- en/of procesontwikkelingen te realiseren.
Het gaat hier om veelzijdige en inhoudelijke trajecten, waarbij samenwerking met collega-adviseurs essentieel is. Uiteraard weet je uiteenlopende technische projecten te doorgronden en te managen. Je denkt mee over de inhoud, mogelijke samenwerkingspartners, het plan van aanpak en de economische betekenis van innovatieprojecten. Daarbij ontwikkel je je tot een professioneel en gewaardeerd adviseur met een goed oog voor de belangen van alle betrokken partijen. Vanwege de sterk groeiende klantenportefeuille zijn we per direct op zoek naar een junior subsidieadviseur.

Aanbod

– Je bent pas afgestudeerd en beschikt over een afgeronde technologie opleiding (HTS of TU).
– Affiniteit met techniek en het adviesvak;
– Een commerciële, ondernemende en kritische instelling;
– Een sterk analytisch en conceptueel denkvermogen;
– Ambitie en de potentie om (op termijn) zelfstandig een klantenportefeuille op te bouwen.

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Reageer direct via het formulier of neem contact op met SGA Consultancy via 0316-840485.