SGA-Consultancy

  • Twitter
  • Google Plus
  • Linked in
  • Facebook

Relatiebeheerder(s)

Functie: [Relatiebeheerder(s)] | Plaats: [Vught]

Bedrijf

Open, prettig en professioneel.

Opdrachtgever is een zelfstandig en groeiend advieskantoor waar een enthousiast team van accountants, belastingadviseurs en medewerkers hecht samenwerkt ten behoeve van de cliënten. Zij doen dit vanuit onze tiental vestigingen. De accountants zijn lid van de Nederlandse Orde van Accountants-Administratieconsulenten (NOvAA) en de belastingadviseurs zijn lid van de Register Belastingadviseurs. Dit houdt in dat zij zijn gebonden aan de voor deze beroepsorganisaties geldende gedrags- en beroepsregels.

De mensen

Onze organisatie telt ruim 145 enthousiaste, hoogopgeleide en gemotiveerde medewerkers met een op resultaat gerichte instelling, stijl en teamspirit. Naast een goede basisopleiding (veelal HBO of academisch) besteden wij veel aandacht aan permanente educatie en vaktechnische ontwikkeling. De veranderende wet- en regelgeving volgen wij op de voet, zodat wij onze cliënten adequaat kunnen adviseren. De doelgroep De doelgroep is zeer divers. Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit ondernemers in het MKB en de agrarische sector met als gemeenschappelijke deler dat het mensen zijn, die geïnteresseerd zijn in oplossingen die hen geld besparen. Opdrachtgever werkt echter ook voor tal van non-profitorganisaties en diverse internationaal georiënteerde ondernemingen.
De bedrijfscultuur op de vestigingen van de opdrachtgever kan worden getypeerd als prettig en professioneel. Uitgangspunt daarbij is dat medewerkers zo breed mogelijk inzetbaar zijn en in beginsel ook de advisering van de klant verzorgen. Kortom, zelfstandig werken en verantwoordelijkheid dragen. In complexe gevallen worden de medewerkers bijgestaan door ervaren collega’s en/of andere specialisten.

Profiel

– Opleiding HEAO BE/ACC, AA of SPD;
– Minimaal 5 jaar werkervaring waarvan minimaal 2 jaar als eindverantwoordelijke c.q. leidinggevende;
– Bereidheid tot het volgen van opleidingen;
– Ervaring met geautomatiseerde financiële systemen en
– Communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid.

Aanbod

– De opdrachtgever biedt:
– Een prettige, informele werkomgeving;
– Een uitdagende functie bij een groeiend bedrijf en
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Reageer direct via het formulier of neem contact op met  SGA Consultancy (Glenn Azimullah) via 06-51800566.