SGA-Consultancy

  • Twitter
  • Google Plus
  • Linked in
  • Facebook

Senior (Bedrijfs) Jurist

Functie: [Senior Jurist] | Plaats: [Lichtenvoorde]

Bedrijf

Bij deze opdrachtgever vervullen zij geen vacatures, maar starten zij carrières. Een vacature bestaat uit meer dan het zoeken naar een goede kandidaat. Zij zoeken collega’s die bereid zijn te werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en een dosis ondernemerschap meebrengen. Zij bieden hen daarvoor de bouwstenen, zowel in het creëren van functies waarin eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid worden geboden, als in het beschikbaar stellen van faciliteiten voor verdere scholing en training. Uiteraard bieden zij een goede carrièrebegeleiding en “coaching on the job”. Het bedrijf is inmiddels al een halve eeuw een zeer deskundig adviseur voor het midden- en kleinbedrijf en instellingen in de non-profit sector.

In verband met de uitbreiding van ons juridisch team, zijn wij op zoek naar een (senior) jurist.

Functie

De functie van (senior) jurist is een veelzijdige functie met een zwaartepunt in het ondernemings- en arbeidsrecht. Het is een fulltime functie die voornamelijk zal worden uitgeoefend vanuit onze kantoren in Lichtenvoorde en Eibergen.
Als (senior) jurist heb je de uitdaging om een eigen praktijk op te bouwen en ben je het aanspreekpunt voor zowel cliënten als collega’s. Daarnaast ben je (mede)verantwoordelijk voor het bewaken van kwaliteit.

Profiel

Wij zoeken een ondernemende collega met commercieel inzicht. Verder heb je academisch werk- en denkniveau, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je kundig, flexibel en besluitvaardig.

Aanbod

Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Dan kunnen wij je een mooie uitdaging bieden met bijbehorende beloning.

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Reageer direct via het formulier of neem contact op met SGA Consultancy via 0316-840485.