SGA-Consultancy

  • Twitter
  • Google Plus
  • Linked in
  • Facebook

(Senior) Consultant Corporate Finance

Functie: [Senior Consultant Corporate Finance] | Plaats: [Boxmeer]

Bedrijf

Iedere accountant kan een jaarrekening maken. Maar deze opdrachtgever denkt en kijkt verder dan de cijfers. De specialisten van het kantoor werken vanuit verschillende vakgebieden. Door samenwerking en out-of-the-box denken, wordt het totaal groter dan de som der delen. Zo komt dit kantoor vaak tot verrassende, maar altijd tot effectieve oplossingen voor ondernemers. Durf jij anders te denken? Ontdek wat deze opdrachtgever jou kan bieden.

Ambities waarmaken
Werken bij deze opdrachtgever betekent opgenomen worden in een informele, groeiende organisatie, waarin jij kunt meegroeien. Je krijgt volop de ruimte om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen om je ambities waar te maken. Door middel van externe opleidingen en door middel van het eigen opleidingsinstituut. Hierin worden vaktechnische en persoonlijke trainingen georganiseerd: op maat gemaakt voor het bedrijf en haar medewerkers. Bovendien hebben ze een breed scala e-studies beschikbaar in het eigen opleidingsinstituut.

Werken bij deze opdrachtgever betekent ook werken bij een nationaal accountantskantoor met een internationaal karakter. Door de intensieve en veelzijdige samenwerking met collega kantoren uit de hele wereld hebben ze inmiddels een groot aantal klanten uit het buitenland. Dit biedt mogelijkheden om internationale werkervaring op te doen.

Aandacht, No-nonsense, Oplossingsgericht
Een medewerker is pragmatisch en pro-actief en weet hierdoor de klant passende oplossingen te bieden. Hij is betrouwbaar en integer en kenmerkt zich door een concrete wijze van handelen en adviseren. Door bewuste en gerichte belangstelling voor de klant, herkent een medewerker van deze opdrachtgever de behoeften en wensen van zijn klant.

Kortom: aandacht, no-nonsense en oplossingsgericht: de 3 kerncompetenties van een medewerker!

Functie

Het team Corporate Finance begeleidt onze klanten bij fusies, acquisities, investeringen, strategische heroriëntaties en financieringen. Dit doen we vanaf het begin van het vraagstuk tot de uiteindelijke deal of afronding van het project. Als consultant CF ben je de ‘spin in het web’ die rondom alle aspecten van deze trajecten adviseert en coördineert. Als uitstekende ‘dealmaker’ weet je tot het beste onderhandelingsresultaat te komen voor de klant. Je voert diepgaande financiële en strategische analyses uit op de genoemde terreinen, en brengt hierover een hoogwaardig advies uit. Je zit regelmatig op het hoogste niveau bij de klant aan tafel voor overleg, afstemming en advies.

Profiel

De kandidaat die wij zoeken heeft ambitie, kan zelfstandig werken, neemt zelfstandig beslissingen in het onderhandelingsproces  en is uitstekend in staat om op meerdere niveaus te communiceren. Klanten zien in jou een no-nonsense adviseur met aandacht voor de zaak én de persoon. Hij of zij heeft gevoel voor commerciële kansen. In contacten met ondernemers (klanten én niet-klanten) zoek je continu aanknopingspunten om de diensten van het bedrijf  aan te bieden. Niet alleen omdat dat goed is voor de werkgever, maar vooral omdat dit van belang is voor het bedrijf van de ondernemer. Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden zijn een absolute must om deze functie goed uit te voeren. Een tikje eigenwijs zijn mag best, zolang je dit maar combineert met een plezierige persoonlijkheid. Tot slot heb je een universitaire opleiding afgerond, bij voorkeur aangevuld met de opleiding tot Register Valuator. Ervaring in het meermaals zelfstandig doorlopen van dergelijke trajecten is een must, en je beschikt over een uitgebreid en relevant netwerk.

Aanbod

Werken bij deze opdrachtgever betekent: opgenomen worden in een informele, groeiende organisatie waarin jij kunt meegroeien. We bieden je een werkomgeving met vakinhoudelijke professionals. Je gaat werken in een sterk geautomatiseerde omgeving. Zowel voor wat betreft je eigen werkzaamheden als voor tools die ter beschikking staan voor klanten. De ontwikkeling van apps voor klanten, online managementdashboards en online selfservice administratietools zijn de praktijk van vandaag. Je bent dus onderdeel van een organisatie die zich richt op de dienstverlening van de toekomst, dus ook van jouw toekomst!
Je krijgt volop de ruimte om alle initiatief en verantwoordelijkheid te nemen die voor een goede uitoefening van je werk nodig is. Daarnaast  is er volop ruimte voor de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden.

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Reageer direct via het formulier of neem contact op met SGA Consultancy via 0316-840485.