SGA-Consultancy

  • Twitter
  • Google Plus
  • Linked in
  • Facebook

Werkwijze voor Opdrachtgevers

Algemeen
Op een krapper wordende arbeidsmarkt is creativiteit en doortastendheid nodig om tijdig de juiste werknemer te vinden. Voor We Matter vormt het vinden van die kandidaat de uitdaging. Een uitdaging die wij graag aannemen.

Motivatie
De motivatie bij ons werk is de gezonde drang om een perfecte match tot stand te brengen. De match die voor alle partijen tot volle tevredenheid en continuering leidt. Eenvoud, bescheidenheid, presteren en genieten van ons werk is het devies. Commercieel, maar voorzien van een duidelijk sociaal gezicht.

Opdrachten
De wensen van de opdrachtgever zijn voor ons bepalend. De opdracht en de overige bijzonderheden worden besproken en schriftelijk vastgelegd. Na de bevestiging gaan wij conform de gemaakte afspraak aan de slag.
Het is ook mogelijk dat wij met uw instemming kandidaten voordragen voor openstaande vacatures of kandidaten aan u voorstellen die voor wat betreft opleiding, werkervaring en persoonlijkheid mogelijk goed bij uw organisatie en behoeften aansluiten.
Voor zover niet anders afgesproken werken wij op basis van het principe “No Cure No Pay”.

Kandidaten
De kandidaten die wij bij opdrachtgevers voordragen zijn gelouterde professionals of starters met potentie. De wijze waarop wij te werk gaan alvorens een kandidaat in onze database op te nemen vindt u onder de tab Kandidaten. In onze database zijn o.a. de volgende kandidaten opgenomen:
(Assistent) Accountants AA en RA;
Belastingadviseurs;
Salarisadviseurs en
Juristen.

Procedure
Als u interesse heeft in een voorgedragen kandidaat dan nodigen wij die namens u uit voor een gesprek. Na het gesprek zal een consultant zowel met u als de kandidaat contact opnemen om het gesprek te evalueren. De verdere verloop van de procedure wordt met u besproken.
Wij dragen in overleg met u en de kandidaat zorg voor aanvullende informatie – assessment, en/of het natrekken van referenties – ten behoeve van de verdere voortgang van de procedure.

Vacature aanmelden
Als u voor de invulling van een vacature gebruik wenst te maken van onze diensten, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Naar contactpagina